Ventilatoare

1, Ventilatoare radiale de tip VH cu aspiraţie unilaterală

Produsele din cadrul gamei de ventilatoare de tip VH sunt perfect potrivite pentru ventilaţie de tip industrial, pentru deservirea proceselor tehnologice, aerisirea clădirilor publice, alimentarea cu aer a clădirilor agricole. Datorită sferei largi de utilizare a ventilatoarelor, acestea se realizează prin tehnologii diferite.

Ventilatoare de tip VH cu aspiraţie unilaterală, pe lângă un debit de 0,5- 10 m3/s, sunt capabile să producă o creştere a presiunii de 100 - 2000 Pa, la un aer atmosferic curat de o densitate de 1,2 kg/m3. În cele mai multe cazuri, intervalul de temperatură a mediilor transportate este de -20 + 50 °C. Eficacitatea ventilatoarelor se situează în intervalul 70 - 85%, în funcţie de domeniul de lucru.

Ventilatoarele se fabrică din tablă de oţel, cu profile din oţel, carcasă de tip melc, suport unit pentru rulmenţi şi motor. În modelele având dimensiunile 25-63, rotorul este montat direct pe arborele motorului.

Ventilatoarele pot fi instalate în spaţii închise sau deschise, dar deoarece nu sunt modele protejate împotriva exploziilor, nu pot fi utilizate în clădiri care sunt incluse în clasele de inflamabilitate "A" şi "B".

Butucii ventilatoarelor sunt prevăzute cu flanşă, astfel că pot fi racordate uşor la orice tip de instalaţie. Pe baza unei comenzi separate, livrăm şi piese accesorii, ca de exemplu: elemente provizorii, amortizoare de zgomot, talpă amortizoare de trepidaţii.

2, Ventilatoare radiale de tip VN cu aspiraţie unilaterală

Ventilatoarele de tip VN cu rotor deschis, sunt utilizate ca şi ventilatoare de transport, în special pentru extragerea şi eliminarea aerului poluat.

Ventilatoare radiale de tip VN cu aspiraţie unilaterală, au un debit de 1- 3 m3/s. În cele mai multe cazuri, intervalul de temperatură a mediilor transportate este de -20 + 50 °, eficacitatea ventilatoarelor este de maxim 60%.

Ventilatoarele se fabrică din tablă de oţel, cu profile din oţel, carcasă de tip melc, suport unit pentru rulmenţi şi motor. În modelele d având dimensiunile 25-400, rotorul este montat direct pe arborele motorului.

Ventilatoarele pot fi instalate în spaţii închise sau deschise, dar deoarece nu sunt modele protejate împotriva exploziilor, nu pot fi utilizate în clădiri care sunt incluse în clasele de inflamabilitate "A" şi "B".

Butucii ventilatoarelor sunt prevăzute cu flanşă, astfel că pot fi racordate uşor la orice tip de instalaţie. Pe baza unei comenzi separate livrăm şi piese accesorii, ca de exemplu: elemente provizorii, amortizoare de zgomot, talpă amortizoare de trepidaţii.

Ventilatoarele de tip VH şi VN au fost proiectate şi fabricate prin luarea în considerare a aspectelor ecologice. Respectă Ord. de Guv. nr. 65/2011. (IV. 15.) şi Directiva 2009/125/CE.

Tipuri de ventilatoare

  • PSZVH-31,5
  • PSZVH-40
  • PSZVH-63
  • PSZVN-25
  • PSZVN-30
  • SZVN-40
készítette: web79.eu - web79 - honlap és webáruház készítés, webdesign