Pe scurt despre istoria firmei

Vă salut pe pagina web SOFIA BLAST S.R.L. Citind paginile noastre aflaţi istoria firmei noastre, activităţile noastre, puteţi cunoaste obiectivele, produsele noastre, serviciile noastre. Sperăm că Dumneavoastră, ca şi viitor sau actual partener , vă convingeţi în urma vizitei, că dorim o colaborare reciproc avantajoasă, corectă, pentru toţi clienţii şi furnizorii noştrii.

Predecesorul firmei a fost PIVO BT, înfiinţată în 1991, avea activitatea principală recondiţionarea utilajelor uzate din industria alimentară, instalarea acestora, precum şi alte confecţii metalice. Afacerea a avut un puct de inflexiune în 2001, când am inceput fabricarea instalaţiilor de sablare. Dezvoltând continuu această activitate, azi este activitatea principală, cuprinzând: hale de sablare, containere de sablare, cabinete de sablare, instalatii de sablare cu jet liber, instalaţii de aspirare, oferind fabricare şi comercializare, service, piese de schimb, echipamente de protecţie şi consumabile.

Structura produselor a fost concepută în aşa fel, să asigurăm partenerilor noştrii tot ce este necesar pentru curăţirea şi prelucrarea suprafeţelor. De la început a fost important pentru noi să ajutăm şi după comercializare, prin instalare, punere în funcţiune şi consultanţă tehnică. Acordăm atenţie dezvoltării continue a produselor, tehnologiilor şi specialiştilor. Construim continuu relaţii de cooperare cu furnizorii noştrii. Toate acestea le facem pentru a corespunde maxim cerinţelor pe care clienţii le au.

În încheiere, dar nu în ultimul rând, doresc să amintesc de colegii mei, ei sunt cei care prin ideiile, sfaturile şi munca lor, mă ajută să avem o firmă care este capabilă să se bucure de realizări, dar şi învaţă din greşeli. Sunt mândru de capacitatea inovativă a colegilor mei, care de multe ori au ajutat la rezolvarea situaţiilor ce păreau de nerezolvat.

Dorim să menţinem succesul, şi prin faptul că Dumneavoastră stimate vizitator folosiţi muţumiţi produsele şi serviciile noastre.

Mulţumesc pentru atenţia acordată.

Cu stimă:
Kállai János
Director general

készítette: web79.eu - web79 - honlap és webáruház készítés, webdesign